Читателка на Plovdiv24.bg се обърна към редакцията, за да сподели проблем, свързан

...
</TD
>Читателка на Plovdiv24.bg се обърна към редакцията, за да сподели проблем, свързан
Коментари Харесай

Пловдивчанка алармира: Очевидно за санкции няма никаква надежда, но поне да не пострадат хора

Читателка на  Plovdiv24.bg  се обърна към редакцията, с цел да показа проблем, обвързван със градеж, който стои забранен дълго време. Ето защо ни потърси пловдивчанката:

Здравейте, адресирам фотоси от градеж на бул. " Шести септември " № 176  при кръстовището на площад " Шахбазян ". 

Състоянието на фотосите сега е очевидно и идентично и в Гугъл maps, което значи, че от много време е по този начин. Аз към този момент един месец минавам оттова и всичко си стои непокътнато - купчини пясък на тротоара, в случай че от фотосите се вижда, че вътре в двора на градежа има място да се прибере този пясък.

Не знам има ли строителен надзор, само че на стотици хора всекидневно се постанова да стъпят на улицата, вървенето по тротоара е невероятно, в лентата, по която се движат скоростно коли, които ще завият по пл. " Житен пазар ". Скоростите по бул. " Шести септември " въобще, знаете, са високи. Движат се и доста рейсове. Водачите нямат концепция, че за пасажерите няма място на тротоара и никой не понижава, минавайки край мястото, а в същото време пешеходците излизат на пътя в мига, в който стигнат до купчината пясък. 

Не знам какво вършат майките с детски колички. Отделно има някакъв кран, който би трябвало да е затрупан, само че се вижда по какъв начин капачката стои до него на земята, и всеки би се спънал, а накъде ще залитне, не се знае. Този кран се подава на сантиметри от бордюра. 

Надявам се, виждайки тези фотоси, съотносимите лица да приберат пясъка си в двора на строителната площадка, където му е мястото, и да не заплашват живота на хората безусловно излишно. 

Очевидно за наказания няма никаква вяра, щом това стои непроменено от месеци, само че най-малко да не пострадат хора поради един пясък, и мързела на някого.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР